Zinrijk massage ontspanningsmassage Zinrijk massage intensieve knedingen Zinrijk massage lichaamsnerven in verbinding Zinrijk massage levensreis

Aandacht en kloostergevoel Utrecht-centrum

Ik ben opgeleid tot holistisch masseur bij Holos Academie. Gedurende deze opleiding werd ik geraakt door het vak en besloot ik de HBO-studie Massagetherapie te vervolgen. Holos is al ruim 30 jaar dé opleider tot professioneel masseur en massagetherapeut. Volledig geaccrediteerd door de CPION ( Centrum voor Post Initieel Onderwijs) hét onafhankelijke instituut voor kwaliteitsborging van beroepsopleidingen in het particuliere onderwijs, inclusief MBK (Medische Basis Kennis).

Met veel plezier woon ik samen met partner Tijmen in Utrecht Leidsche Rijn. De prachtige binnenstad van Utrecht heeft een natuurlijke aantrekkingskracht. Wat heeft Utrecht bijvoorbeeld veel moois te bieden qua architectuur en cultuur. Daarom ben ik blij met de verstilde praktijkruimte van Zinrijk Massage in Het Doelenhuis, het voormalige Sint-Nicolaasklooster aan de Doelenstraat in het Museumkwartier. Kom kennismaken en laat het aloude kloostergevoel resoneren. Lees hier wat massage je oplevert!

Frankrijk en Italië zijn favoriete vakantiebestemmingen vanwege de rijke cultuur. En niet minder door de heerlijke keukens, omdat koken en verantwoord eten een persoonlijke liefhebberij is. Ik heb een bijzondere interesse voor zingeving en psychologie, ik hardloop graag, ik zing regelmatig en ik geniet bijzonder van een dagelijkse speciality koffie.

Ik vond het een leuk proces om deze website zelf te creëren op basis van een overzichtelijk platform met onderscheidende aanpak. Misschien kan jij dit klantvriendelijke reclamebureau Ontwerpfabriek ook gebruiken voor jouw website. Je hebt geen ervaring nodig met websiteontwerp.

Ja, ik maak graag een afspraak bij Arjan

Maak je website met Websitemachine.nl