Zinrijk massage ontspanningsmassage Zinrijk massage intensieve knedingen Zinrijk massage lichaamsnerven in verbinding Zinrijk massage levensreis

Jij mag er zijn en alles kan gezegd

Ik vind inclusiviteit een belangrijke waarde. Je mag er zijn! Vanuit ervaring ken ik de effecten van jarenlange onzekerheid over identiteit door niet mezelf kunnen/mogen zijn. Als geen ander ken ik de struggle met het zoeken naar harmonie. Maar moet het altijd harmonieus zijn? Wat als het niet harmonieus is? Er klachten of blessures zijn? De situatie stressvol is? Ik begeleid je graag om hier met aandacht te gaan voelen, waardoor je energie weer kan gaan stromen.

Kenmerkende eigenschappen zitten vaak al vanaf het kind-zijn in jezelf. In mijn geval is zo’n eigenschap het met aandacht aanwezig kunnen zijn. Het levert mij meer energie om een diepgaand gesprek met een vriend te hebben dan een grote groep vrienden om mij heen tijdens een feest. Tijd en aandacht bepalen de kwaliteit.

Ruim 20 jaar ervaring heb ik in commerciële functies in de uitgeverijbranche, waarbij het werken aan cliëntrelaties mij de meeste voldoening leveren. Toch was ik jarenlang gewend aan primaire aandacht voor het hoofd. Spierspanning en concentratieproblemen veroorzaakten bij mij een zoeken naar verlichting. Ik kwam letterlijk in aanraking met massage, waardoor ik de grote meerwaarde hiervan heb ontdekt. Aandacht verleggen naar het hele lichaam in plaats van alleen prioriteit geven aan het hoofd.

Vind je de website aansprekend? Ik heb deze op een eenvoudige manier zelf gecreëerd op basis van het klantvriendelijke en betaalbare platform van reclamebureau Ontwerpfabriek.







  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl