Zinrijk massage ontspanningsmassage Zinrijk massage intensieve knedingen Zinrijk massage lichaamsnerven in verbinding Zinrijk massage levensreis

Met beide voeten op de grond

Je voet als landkaart van je lichaam

Misschien zijn je voeten minder belangrijk voor je. Ze brengen je waar je heen wil, maar verder sta je niet zo stil bij de voeten.

Wist je dat de voet ongeveer 30.000 zenuwuiteinden bevat? Door voetmassage worden deze zenuwuiteinden geprikkeld en worden daarmee de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom van organen en weefsels beïnvloed. Alle organen en weefsels hebben namelijk een reflexpunt op de voet. Vandaar dat je voet ook wel een landkaart van je lichaam wordt genoemd. Voetmassage kan een welkome kennismaking zijn met aanraking, omdat het vaak als minder direct wordt ervaren. Als het elders op het lichaam te pijnlijk is om gemasseerd te worden, kan een voetmassage heel ontspannend en vertragend zijn. Je ligt tijdens de behandeling op je rug op de massagebank, met de rugleuning iets omhoog. De massage kan je veel opleveren aan bewustwording, omdat er via de voeten elders in je lichaam iets wordt aangeraakt. Massage van beide voeten duurt ca. 45 minuten.

Ik maak graag een afspraak

Maak je website met Websitemachine.nl