Zinrijk massage ontspanningsmassage Zinrijk massage intensieve knedingen Zinrijk massage lichaamsnerven in verbinding Zinrijk massage levensreis

Ontspannen en opladen in kloosteromgeving

Klassieke massage

Energetische massage

Jij kiest!

Kijk je uit naar ontspanning: welkom! Als je behoefte hebt aan een aantal sessies waarbij we meer therapeutisch gaan voelen en ervaren: na kennismaking gaan we samen aan de slag en stemmen het aantal sessies af. De rust en sfeer die het oude Doelenklooster uitademt werkt hierin op een bijzondere manier mee.

Mijn massages stem ik af op de lichaamsdelen waarnaar de aandacht uitgaat en doe dat altijd in overleg. Daarbij pas ik verschillende massagetechnieken toe. Een paar voorbeelden hierboven. Ik heb respect voor jouw grenzen. Klik hier om meer te weten over hoe ik werk.

Hoe werkt Arjan?

Ik vind het belangrijk dat je je bij aanmelding bij mijn praktijk veilig en vertrouwd weet en geaccepteerd voor wie je bent. Ik heb aandacht voor wat jij wil vertellen en masseer met een open houding. Hier lees je meer over mij.

Bij intake zal ik je vragen naar je medische achtergrond, eventuele aanwezige ziekte(n) en medicijngebruik. Als er situaties zijn waarbij het beter is (tijdelijk) niet te masseren zal ik dat aangeven en indien nodig doorverwijzen. Lees hierover onder wat levert massage op.

Wat is holistische massage?

Holistische massage biedt een gelegenheid om bewust stil te staan bij wat je lichaam laat voelen.

Massage leert je dichterbij jezelf te komen, in het nu, bewust stil te staan en te leren luisteren naar jezelf. Je krijgt nieuwe inzichten en leert beter voor jezelf te zorgen.

Massage kan worden ingezet zonder verwijzing van een huisarts. Je kan hier complementair en aanvullend voor kiezen. Juist naast het bezoek aan een arts, psycholoog, therapeut of complementaire zorgverlener, kan contact met je huid en je lichaam van grote betekenis zijn.

Masseren volgens de holistische visie heeft niet als primair doel om klachten weg te masseren zoals bij sportmassages. Door gerichte aandacht en bewustwording zal je merken dat klachten veranderen.

Kom kennismaken, maak direct een afspraak

Maak je website met Websitemachine.nl