Zinrijk massage ontspanningsmassage Zinrijk massage intensieve knedingen Zinrijk massage lichaamsnerven in verbinding Zinrijk massage levensreis

Stimulans genezend vermogen van je lichaam

Massage levert nieuwe energie, ontspanning en balans

Preventief en voor ‘onderhoud’ is massage een zinrijke vorm om te luisteren naar je lichaam en te communiceren met wat je voelt. Door drukte, stress en gejaagdheid vergeten we soms aandacht te geven aan signalen die het lichaam afgeeft. Door je lichaam aan te raken tijdens de massage, worden de opgeslagen herinneringen voelbaar. Want juist jouw eigen lichaam heeft zoveel wijsheid in zich en weet zich vaak te herstellen.

Massage is een gift aan jezelf. Het levert ontspanning en nieuwe balans.

Door aanraking ga je het contact met je lichaam aan en door met aandacht te voelen ga je klachten meer een plek geven. Lees hier meer over de verschillende massagevormen. We kiezen samen wat past bij jou.

Massage kan blokkades opheffen zodat de energie in je lichaam weer vloeiend kan stromen en je opnieuw lekker in je vel komt te zitten.

Massage levert nieuwe energie. Door masseren ben je in contact met een belangrijk orgaan van jezelf, je huid. Doorbloeding van de huid, weefsels en spieren wordt gestimuleerd, alsmede de stofwisseling neemt toe.

Ik wil graag een afspraak maken!

Maak je website met Websitemachine.nl